» archief
» aanmelden nieuwsbrief
Sofrito Na' Más! Finale? « 2012? »
Na 8 jaar valt het doek voor Sofrito Na' Más!...de Finale is.. al geweest en of momenteel ongewis. De bandleden sluiten niet uit dat ze in de toekomst in een andere samenstelling nog muziek met elkaar zullen maken....
IBOYA Salsa experience! « 14 oktober 2011 »
Iboya begon in 1978 op het Leidseplein en was al snel een begrip voor salsadansers. Grandcafé Cinetone is de plek waar Iboya weer terug is gekomen, met net als weleer veel LIVE muziek.

Komende vrijdag 14 oktober is de eer aan ons!

Vanaf 22:00hr gaat het los op de Duivendrechtsekade 85 in Amsterdam, tot... BAM!! zoals Iboya zelf zegt.
Swing op de Brink Muiderberg « 3 september 2011 »
In Muiderberg wordt sinds 2000 jaarlijks het 'Swing op de Brink' muziekevenement georganiseerd en wij zijn er weer bij!
Vanaf 15hr tot middernacht wordt er op 2 podia opgetreden door diverse bands.
Sofrito Na' Más! speelt op zaterdag 3 september van 19:30 tot 21:00, de tijd om in Muiderberg te zijn!
Haarlem Culinair « 7 augustus 2011 »
Van 4 tot en met 7 augustus is het op de Grote markt van Haarlem genieten van heerlijk eten en drinken op Haarlem Culinair.
Met deze 17e editie keert ook de live-muziek terug en het Grand dessert op zondagavond 7 augustus is Sofrito Na' Más! Wij wensen u een smakelijk optreden!
Dit
Koninginnedag 2011 Amsterdam! « 30 april 2011 »
Nog even en het is weer tijd voor ons langste optreden van het jaar: Koninginnedag op de partyboot voor café P96 op de Prinsengracht nummer 96!

Voor de zesde keer op rij gaan wij een heleboel mensen te land en ter gracht blij maken met onze muziek! We spelen 5 sets vanaf 13:00hr, steeds op het hele uur. Dankzij DJ Rick kan iedereen tussen onze sets gewoon door blijven dansen.

LEUK WEETJE, we mogen door tot 20:00 uur dus blijf allen gezellig hangen!! Vier je 30 april in Amsterdam, mis dan de afslag naar Prinsengracht 96 niet!

Oja, 100 meter vanaf P96, op de Noordermarkt, speelt Trio Los Dos de hele middag, lekker pendelen tussen twee hele leuke feestjes dus! Nu maar hopen op een zonovergoten dag...
Sofrito Na' Más! live in Lizboa « 6 maart 2011 »
Half onder de waterspiegel in het ruim van het schip Lizboa tegen een achtergrond van klinknagels en patrijspoorten.
Vanaf 17:00 geopend met heerlijk eten van de wereldtafel.
We beginnen om een uur of 20:00 en spelen 2 sets.
Net als vorige keer gaan weer alle tafels voor het podium weg dus ruimte genoeg om te dansen!
Almere: Rode kruis gala (herkansing!) « 1 maart 2011 »
Het Rode Kruis gala biedt 'Een avond entertainment voor het goede doel in select gezelschap' en daar maken wij deel van uit, samen met Jörgen Raymann die de avond aan elkaar praat en met wie we al eens eerder het podium afwisselden.
Het rode kruis gala is dit jaar in Zuid-amerikaanse sferen en dat is ook te merken in het 3-gangen diner.
Na Laura Fygi is het om 23:15 (after) party time met ons en kan iedereen los op de dansvloer!
Repetitor: Alberto Caicedo « januari 2011 »
Alberto Caicedo is bekend als zanger van de Cubop City Big Band, Timbazo en zijn eigen album 'La Voz de Colombia'. Hij was te gast op onze Corazon Colombia en we vroegen hem als repetitor. Voor we het wisten had hij de bas om zijn nek en zat hij achter de piano en percussie...nog net niet allemaal tegelijk. Trompet bleek zijn eerste instrument en hij oefent nu druk op trombone! Kortom een gedreven multi-instrumentalist die precies hoort waar wij ons kunnen verbeteren.
Binnenkort nieuwe Sofrito Na' Más, nu nog beter! ;-)
Maria's CD presentatie! « 30 januari 2011 »
Na hard werken is het eindelijk zover, Maria's debuut CD 'Obsesion' is klaar! Op haar album staan grotendeels eigen composities, waaronder een duet 'Mi Tresoro' met Alberto Caicedo, maar ook een bewerking van 'Night in Tunesia'.
'Obsesion' wordt gepresenteerd op zondag 30 januari vanaf 16:00hr tijdens de eerste 'The Dansant Latino' in Panama. Luister hier alvast naar de titel track Obsesion.
Wij zijn er allemaal bij, jullie ook?!
Muiderberg: Swing op de Brink « 4 september 2010 »
In Muiderberg wordt sinds 2000 jaarlijks het 'Swing op de Brink' muziekevenement georganiseerd en dit jaar zijn wij erbij!
Vanaf 14hr tot middernacht wordt er op 2 podia opgetreden door diverse bands.
Sofrito Na' Más! speelt van 19:30 tot 21:00, de tijd om in Muiderberg te zijn!
Zaterdag 3 juli: op Pampus! « 3 juli 2010 »
Stichting Muider Muziek Festival organiseert zaterdagavond 3 juli op het unieke forteiland Pampus benefiet festival 'Jazz op Pampus'. Wij staan aangekondigd als ’Het tienmans Antilliaanse salsaorkest Sofrito Na Mas met twee prachtige zangeressen’. Verder zullen Lils Mackintosh Rhytm & Bluesband, Thijs van Otterloo's trio en Friso & Friends die avond optreden..

Het festival begint om 20.00 uur en duurt tot middernacht. De toegangsprijs (inclusief boottocht vanaf Muiden) bedraagt €35,- per persoon waarvan een deel naar o.a. de verdere restauratie van het eiland Pampus gaat.

Kom bij ons dansen, geniet van de muziek op één van de langste zomeravonden van het jaar op Pampuseiland!!!
Openluchttheater Lochem « 18 juni 2010 »
Ons meest natuurlijke optreden van het jaar is 18 juni op het Midzomeravondconcert in het openluchttheater van Lochem. Wij staan dan in een sprookjesachtige omgeving bij een ruďne bovenop een bosrijke heuvel met een fijne natuurlijke akoestiek.

Voor het Midzomeravondconcert zijn de kaarten alleen aan de kassa van het theater verkrijgbaar vanaf 20:00 uur. Wij beginnen om 21:00. Er is slechts plaats voor zo'n 200 mensen, dus komt op tijd!!

Zie ook www.openluchttheaterlochem.nl.
Koninginnedag 2010 « 30 april 2010 »
Na een druilerig begin van koninginnedag 2010 kwam het toch helemaal goed met ons langste optreden van het jaar op de partyboot voor café P96 op de Prinsengracht!

Voor de vijfde keer hebben we daar een heleboel mensen te land en ter gracht en natuurlijk ook onszelf blij gemaakt met salsamuziek!

DJ Willy draaide onze sets aan elkaar en zorgde ook na ons optreden voor een boot die tot het eind om 21:00 uur vol met dansende mensen bleef.

Volgend jaar weer!
Sofrito Na' Más! live in Lizboa « 4 april 2009 »
Zagen we pas nog onze vorige zangeres Maria invallen bij Abanicos in Lizboa, 4 april mogen we zelf weer! Half onder de waterspiegel in het ruim van het schip Lizboa tegen een achtergrond van klinknagels en patrijspoorten. Vanaf 17:00 geopend met heerlijk eten van de wereldtafel, wees er snel bij want het is altijd erg in trek. We beginnen om een uur of 20:00 en spelen 2 sets. Kom eten en dansen!
Evers meets Bosch! « 31 januari 2009 »
Onze bongocero, campanero, guirarero, you-name-it-ero was 'even' 6 weken naar Colombia, weg van het Amsterdamse en het werk. En wie kwam hij daar tegen..? Niemand minder dan trombonero Jimmy Bosch van wie we 'Otra opportunidad' spelen. Het wordt tijd voor een tweede Bosch in het repertoire! We verheugen ons op de workshop die hij bij ons komt geven en het optreden in zijn voorprogramma...toch Marcel? ;-)
Corazón Colombia! « 25 oktober 2009 - Amsterdam »
Het was een bijzonder geslaagde 'Corazón Colombia'. Op dit moment staat de teller op €4433,=. We willen daarom iedereen, bezoekers, gasten en alle organisaties die zich belangeloos voor 'Corazón Colombia' hebben ingespannen hartelijk bedanken. En natuurlijk alle bezoekers en gasten. Super! Tijdens het evenement zijn heel veel leuke foto's van de middag en van de avond gemaakt.
Montauto Jazz Orquesta « 4 oktober 2009 »
In heet Toscane werd deze zomer een LatinJazz workshop gegeven door Gerrit Jan Binckhorst en Mick Pauwe. Een semi-bigband bezetting (Guido op trombone) studeerde een mooi latin repertoire in en gaf een concert op het middeleeuse plein van Lucignano. En dat smaakte naar meer: op zondagmiddag 4 oktober in zaal 100 Amsterdam: het 'Montauto Jazz Orquesta'!
Sofrito Na' Más! live in Lizboa « 6 september 2009 »
Het is weer tijd voor salsa-sunday op Lizboa! Na een geslaagde eerste keer in maart spelen we zondagavond 6 september weer op het benedendek van het schip Lizboa! Vanaf 17:00 geopend met verrukkelijk eten van de wereldtafel. Wij beginnen om een uur of 20:00 en spelen 2 sets. Kom eten en dansen!
» archief
» aanmelden nieuwsbrief